Què fem? - Laia Navarra
15860
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15860,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

AUDIOVISUAL BRANDING

La nostra missió és despertar emocions a través de les nostres imatges i creacions.

T’ajudem a crear i comunicar la teva identitat connectant emocionalment amb el teu públic objectiu.

Ho fem a través del llenguatge audiovisual, utilitzant la fotografia, el vídeo i el disseny gràfic amb l’objectiu de potenciar la teva marca.

Una marca és molt més que un logo, és allò que et defineix, diu qui i com ets. Tot parla de tu: el teu disseny, les teves paraules, les teves imatges, les teves xarxes…

I tu, com ets?

Idea0%
Fotografia0%
Vídeo0%
Disseny gràfic0%

SERVEIS

La nostra especialització és generar continguts de qualitat per publicar a internet i xarxes socials, adaptant-nos als diferents formats i públics objectius.

  • PHOTO

    La millor manera de mostrar qui ets i el teu producte a internet és amb una bona imatge i fotografia. Ho fem amb un estil senzill i minimalista, on el protagonisme sempre recau en l’element o la persona retratada.

  • VIDEO

    Sabem que una imatge val més que mil paraules, i una imatge en moviment més que cent mil! Expliquem la teva història, mostrem el teu producte, el procés de creació, cobrim l’esdeveniment que organitzes... i ho fem amb una edició acurada i amb sentiment.

  • DESIGN

    Creem una identitat visual que defineixi la teva personalitat. Ho farem treballant en equip, perquè ens agrada endinsar-nos en el teu projecte com si fos nostre i aconseguir així el millor resultat.